αγορών είναι άδειο!
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας ως χρήστη και να σας παρέχει περιεχόμενο. Ορισμένα είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου, ενώ άλλα είναι προαιρετικά. Περισσότερα πληροφορίες
Το αλεύρι ταπιόκας είναι ένα αμυλούχο τρόφιμο που λαμβάνεται από τον κόνδυλο του φυτού ταπιόκα (Manihot esculenta), το οποίο κατάγεται από τη Νότια Αμερική, κυρίως τη Βραζιλία. Εκεί είναι επίσης γνωστό ως manioka, kasava, yuca …
Αν και αποτελεί σχετική καινοτομία στη χώρα μας, υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στη νοτιοαμερικανική κουζίνα, ενώ η πολυχρηστικότητά της οδήγησε γρήγορα στη χρήση της στην ασιατική και αφρικανική κουζίνα.
Η αμυλούχα φύση του το καθιστά δημοφιλή εναλλακτική λύση στο λευκό αλεύρι και το άμυλο καλαμποκιού, ιδίως μεταξύ των ατόμων με ειδικές δίαιτες. Η ουδέτερη γεύση και οσμή του σημαίνει ότι δεν επηρεάζει άλλες γεύσεις, οπότε μπορείτε να το προσθέσετε στα αγαπημένα σας πιάτα χωρίς καμία ανησυχία.
Το ΒΙΟ Αλεύρι ταπιόκας της εταιρείας FutuNatura μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με πολλούς τρόπους:
Μέση διατροφική αξία | ανά 100 γρ |
---|---|
Ενεργειακή αξία | 1440 kJ / 344 kcal |
Λιπαρά | 0 γρ |
- εκ των οποίων κορεσμένα | 0 γρ |
Υδατάνθρακες | 86 γρ |
- εκ των οποίων σάκχαρα | 0 γρ |
- εκ των οποίων άμυλο | ≥ 84 γρ |
Φυτικές ίνες | 0 γρ |
Πρωτεΐνες | 0 γρ |
Αλάτι | < 0,02 γρ |
Οι τιμές μπορεί να ποικίλουν λόγω συστατικών φυσικής προέλευσης.
Συστατικά: 100% αλεύρι ταπιόκας (Manihot esculenta) σε σκόνη από πιστοποιημένη βιολογική καλλιέργεια. SI-EKO-002. Γεωργία εκτός ΕΕ.
Προέλευση: Βιετνάμ
Καθαρό βάρος: 1000 γρ
Προειδοποίηση: Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά! Να φυλάσσεται σε ξηρό, σκοτεινό μέρος και σε θερμοκρασία έως 18°C.
Δευτέρα- Πέμπτη: 9.00 - 17.00
Παρασκευή: 9.00 - 15.00
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Εγγυημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης SSL.
Δυνατότητα πληρωμής με κάρτα. Εγγυημένη προστασία των προσωπικών σας δεδομένων μέσω κρυπτογράφησης SSL.